Pattaya-polisen inspekterar Walking Streets nöjesställen den första dagen av återöppningen för att påminna operatörerna om reglerna

Walking Street, Pattaya —

En trupp poliser i Pattaya inspekterade Walking Streets nöjesställen den första dagen av den officiella legala återöppningen den 1 juni för att påminna operatörerna om reglerna.

Igår, onsdagen den 1 juni, markerade den första dagen för det lagliga återöppnandet av nöjesställen i Pattaya såväl som andra områden i de gröna och blå zonerna sedan deras påtvingade stängning och omvandling till restauranger i april 2021.


En trupp poliser ledda av Pol generalmajor Surachit Chingnawan, biträdande befälhavare för provinspolisregion 2 och relevant brottsbekämpning sågs patrullera Walking Street och besöka varje aktiv nöjesplats för att påminna ägarna och de anställda att följa reglerna som fastställts av Center for Covid-19 Situation eller CCSA.


Några av reglerna inkluderar stängning vid midnatt, att undvika att dela containrar, att administrera ett ATK-test för personalen, en brottsförebyggande licens och att helt undvika våldsamma möten med turister. Officer Surachit upprepade att alla operatörer måste stänga sina lokaler vid midnatt.


Officer Surachit var enligt uppgift nöjd med operatörernas samarbete. Han ville att företagen skulle fortsätta för att driva ekonomin.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.