Pattayas valkommission släpper detaljer om omval till borgmästare den 12 juni

Pattaya —

Pattayas valkommission har släppt detaljer om omvalet till borgmästare söndagen den 12 juni.

Enligt skillnaden i röstsedlar i förhållande till det tidigare borgmästarvalet i Pattaya den 22 maj, har valkommissionen upptäckt problemen vid två vallokaler inklusive:

  1. Den andra vallokalen i det första distriktet (Mueang Pattaya School 2, Naklua sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi)
  2. Den tjugonde vallokalen i det fjärde distriktet (Mueang Pattaya School 7, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi)

I enlighet med sektion 105 i lagen om val av ledamöter i kommunfullmäktige eller lokal förvaltning från 2019 kommer valkommissionen därför att omordna borgmästarvalet vid de två ovannämnda vallokalerna söndagen den 12 juni kl. 8-5.

Invånarna i de drabbade områdena måste rösta igen på Mueang Pattaya School 2 respektive Mueang Pattaya School 7.

TPN noterar att det ännu inte är klart om detta innebär att det kommer att finnas ett alkoholförsäljningsförbud för antingen dessa områden eller hela staden för omröstningen, vilket i allmänhet är fallet för val inklusive den tidigare omröstningen till borgmästare. Frågor som ställdes till tjänstemännen i Pattayas stadshus om detta ärende besvarades inte vid presstid.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.