Bang Lamung-polisen testar fartkameror på Sukhumvit Road för eventuellt utökat program

Bang Lamung, Chonburi —

Bang Lamung-polisen testade en fartkamera på Sukhumvit Road i går, den 2 juni 2022, för att säkerställa dess funktionalitet och förhindra hastighetsöverträdare.

Pol. Generalmajor Chakkrit Chantakham ledde ett team av brottsbekämpande myndigheter, Pattaya-tjänstemän och trafikingenjörer för att undersöka och sätta upp en fartkamera vid korsningen Rong Mai-keed på Sukhumvit Road på väg till Chonburi runt 2 igår.


Enligt officer Chakkrit samarbetade Bang Lamungs trafikpolis med Pattaya-tjänstemän för att genomföra denna operation. De syftade till att säkerställa kamerans funktionalitet och förhindra hastighetsöverträdelser, vilket han sa bidrog till många trafikolyckor i Pattaya, särskilt i den här korsningen. Trafikpolisen sa att de skulle meddela medborgarna om platsen för en ny kamera innan den installeras.


Hastighetsgränsen i Bangkok och på kommunala vägar runt Pattaya-området har satts till 80 km/h. Bang Lamungs trafikpolis trodde att kameran skulle uppmuntra förarnas försiktighet. De sa också att ytterligare två kameror skulle installeras vid korsningen Rong Mai-keed och Muang Pattaya School 3.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.