Tysk man återvänder från Tyskland till Thailand för att hitta sin thailändska "flickvän" i Pattaya som påstås ha stulit hans Ducati-motorcykel och flytt

FOTO: Naewna

Pattaya —

  En 41-årig tysk man återvände till Pattaya från Tyskland efter Thailands återöppning för turister och avlägsnandet av Test and Go-programmet för att hitta hans thailändska flickvän som påstås ha stulit hans dyra Ducati-motorcykel och flydde. 

En 41-årig tysk medborgare, Mr. Peter (riktiga namn undanhållits av lokala reportrar) kontaktade lokala reportrar i går, den 3 juni, angående hans försvunna Ducati-motorcykel som han förvarade i sitt bostadsrättsrum i Pattaya där hans thailändska flickvän tidigare bodde och skyllde på henne för att ha stulit den. 

FOTO: 77khaoded

Enligt lokala reportrar hade Peter nyligen återvänt till Pattaya den 30 maj efter Thailands återöppning för turister för att "överraska" sin thailändska flickvän "Fah". Han sa att de hade varit i ett förhållande i två månader, och han lät henne stanna i sitt bostadsrättsrum medan han var tillbaka i Tyskland och inte kunde komma tillbaka på grund av resesvårigheter angående Covid-19.  

FOTO: 77khaoded

Men när han väl kom till sitt rum var de flesta av hans fastigheter antingen saknade eller skadade, inklusive hans kassaskåp som hade tagits bort, två guldringar, ett registreringsdokument för en Vespa motorcykel och hans Ducati tillsammans med dess dokument. Peter berättade också för lokala reportrar att han hittade manliga underkläder (inte hans) och sopor utspridda över hela hans rum inklusive använda kondomer. Hans flickvän Fah var också borta, konstaterade han. 

FOTO: 77khaoded

Enligt lokala reportrar, Pol. Överstelöjtnant Saijai Kamchula från Pattayas polisstation förhörde Fah via telefon som Peter hade begärt. Hon hävdade att hon var i Kalasin-provinsen, men Ducati var med sin bror i Chanthaburi-provinsen. Hon sa att hon skulle lämna tillbaka den den 1 juni, men Peter hade fortfarande inte fått den vid presstid. Hon lämnade inga resonemang till pressen för sitt agerande.

Till en början lämnade han in en stämningsansökan och väckte åtal mot henne för stöld, och gav en belöning på 10,000 XNUMX baht för sin Ducati. Överstelöjtnant Saijai Kamchula sade till pressen att de skulle gå vidare med rättsliga förfaranden.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.