Alcazar Cabaret Show Pattaya gör sin comeback efter två år av Covid-19-stängningar, med alla platser bokade för återöppning, säger arrangörerna!

Foto: Bangkok Post/ Chaiyot Pupattanapong

Pattaya —

 Alcazar Cabaret Show Pattaya, en berömd kabaréshow känd för sina transpersoner, har precis gjort comeback med alla platser bokade i går kväll, den 3 juni, säger arrangörerna med produktionen. 

Evenemanget hölls kl Alcazar Cabaret Show teater i Pattaya fredagskvällen den 3 juni 2022. Den fick en överväldigande generositet från publiken, mestadels indier, vietnameser, koreaner och thailändare trots att den behövt stängas av i över två år på grund av Covid-19-pandemin. 

Foto: Bangkok Post/ Chaiyot Pupattanapong

Herr Pawin Pettrakul, en händelse chef, berättade för lokala medier att han var helt förvånad över platserna som hade varit fullbokade den första natten av Alcazar Cabaret Show Pattaya eftersom de hade varit borta i mer än två år. 

Han tillade också att han inte hoppades att allt skulle återgå till de pre-pandemitider, men tyckte ändå att Pattaya fortfarande behövde lite ljus och färger förutom naturliga attraktioner för besökarna att njuta av. Han sa att han ville att företag, särskilt underhållningsföretagen, skulle återvända för att locka fler turister till Pattaya. 

Foto: Bangkok Post/ Chaiyot Pupattanapong

Alcazar Cabaret Show Pattaya igår kväll var bara en försmak, sa Pawin. Den kommer tillbaka igen fyra dagar i veckan varje måndag, onsdag, fredag ​​och lördag för en runda om dagen klockan 7. Han sa att han definitivt skulle lägga till fler omgångar i framtiden.

Artisterna av Alcazar Cabaret Show sa i avtalet att de var överlyckliga över att komma tillbaka efter över två år. Vissa erkände till och med att de grät i hemlighet på scenen. Pandemin fick dem att tillfälligt lämna sitt älskade yrke och försörja sig på något annat, men nu är de tillbaka. De inbjuder dig att komma och njuta av dansen här på Alcazar Cabaret Show teater.     

Ring dem kl 038410224 om du vill vara med!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.