OSMA CR7 Gold besegrar KBU FC med 3-1 och tog den nationella fotbollstrofén för damer i Pattaya

Jomtien Beach, Pattaya —

OSMA CR7 Gold-laget besegrade KBU FC (Kasem Bundit University FC) med 3-1 i den nationella strandtävlingen för damfotboll på Jomtien Beach igår, den 3 juni.

Generallöjtnant Issara Watcharaprateep, rådgivare till Thailands idrottsmyndighet, ledde den nationella fotbollstävlingen för damer på Jomtien Beach vid cirka 4 fredagen den 3 juni 2022.


Höjdpunkten var finalmatchen mellan OSMA CR7 Gold och KBU FC. Natasha Nguan-Sagiam gjorde det första målet för KBU efter bara två minuter in i matchen innan Amornmas Thongkerd gjorde en kvittering för OSMA kort efter, och avslutade den första perioden med 1-1.


OSMA fick betydligt fler innehav i den andra perioden och gjorde det andra och tredje målet av Ornphon Bungthong, och tog graciöst den nationella strandpokalen för damfotboll för OSMA CR7 Gold mot KBU FC med 3-1.


OSMA CR 7 Goal placerade sig på första plats, följt av KBU FC, Pathum Thani University, Burapha University, Marine och Pratunam BSB.
OSMA:s president, Wankla Kwankaew, höll ett tal i slutet:
"Jag är så tacksam för varje medlem i OSMA för deras orubbliga engagemang. Jag ser dagens prestation som en bra start för alla unga idrottare att bana väg för att bli nationella beachfotbollsspelare i Asian Beach Games”.
Du kan se en repris här: Thailands mästerskap i strandfotboll för damer 2022

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.