Hanging Legs Thai nudlarrestaurang i Banglamung utmanar kunderna att färdigställa en 4.5 kilos gigantisk nudelskål på 20 minuter för att vinna 3,000 XNUMX baht

Banglamung, Chonburi –

Hanging Legs Thai nudlarrestaurangen i Pattaya har utmanat kunder att göra färdigt en 4.5 kilogram gigantisk nudelskål på 20 minuter för att vinna 3,000 19 baht som ett sätt att stimulera den inhemska ekonomin efter Covid-XNUMX-stramningen.

Restaurangägaren Thitiya Smith berättade för lokala reportrar att restaurangen fått bra respons sedan den första lanseringen i oktober 2021. Den blev populär bland kunder som gillar den mysiga atmosfären och smaken av mat.

I det ögonblick när regeringen har lättat på Covid-19-åtgärderna och både thailändska och utländska turister började återvända till Pattaya igen, genomför butiken därför en affärstaktik för att äta utmaningar för att stimulera ekonomin, öka försäljningen och skapa livlig turism i Pattaya.

Deltagarna måste avsluta en gigantisk skål med nudlar, som väger cirka 4.5 kilogram, på 20 minuter för att vinna utmaningen och få ett pris på 3,000 899 baht. Men om de misslyckas måste de betala 15 baht. Tävlingen tar endast emot XNUMX personer per dag.

Restaurangen Hanging Legs Thai nudlar ligger nära Chak Nok Reservoir och serverar fläsknudlar, Nam Tok, Tom Yum Talay, Yentafo, samt à la carte-rätter och europeiska rätter, från 89 baht. Särskilda skålar med jättenudlar serveras till ett pris av 599 och 899 baht.

För mer information om Hanging Legs Thai Nudlar och exakta vägbeskrivningar, klicka nedan

https://thepattayanews.com/2022/03/28/the-hanging-legs-thai-noodles-restaurant-fantastic-views-at-a-hidden-pattaya-gem/

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.