Pattaya Marine Department instruerar vattensäkerhetsåtgärder som ska genomföras av marinföretagare när turister återvänder

Pattaya —

Pattayas marinavdelning har instruerat vattensäkerhetsåtgärder att genomföras av 150 marinföretagare på grund av att ett stort antal utländska och inhemska turister återvänder.

Ekkarat Kantharo, chef för Pattaya Marine Department Region 6, ledde en församling av 150 marina affärsoperatörer idag, den 8 juni, för att diskutera vattensäkerhetsåtgärderna, och uppmanade alla operatörer att strikt följa åtgärderna eftersom antalet turister ökade.


Direktören konstaterade att alla båtförare behövde vara skickliga i sitt yrke eftersom de var ansvariga för varje passagerares liv. De måste undersöka båten regelbundet för att säkerställa att den fungerar korrekt, särskilt i grunden till båten och livssäkerhetsutrustning, som kan ha försämrats under den tvååriga stängningen på grund av Covid-19-pandemin.


Enligt direktören har staden Pattaya installerat ytterligare sex kajplatser vid Pattaya-piren och tre vid Koh Larn för att hantera det ökande antalet turister. Staden tilldelades också en budget på 125 miljoner baht för att köpa markeringsbojar för att avgränsa de marina aktivitetszonerna i havet medan alla båtar skulle utsättas för en hastighetsbegränsning för att förhindra en potentiell tragedi. Varje båtoperatör, betonade direktören, måste stoppa sin transport omedelbart klockan 6


Direktör Ekkarat berättade för alla mötesdeltagare att Pattaya var en världsberömd turistattraktion som en gång var mycket populär bland turister före pandemin, och han var säker på att den snart skulle återgå till samma status.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.