Förälder åtalar Sri Racha-läraren för att ha orsakat sjukhusvistelsen av sin 12-åriga dotter efter att ha fått henne att göra 60 knäböj som straff

Sri Racha, Chonburi —

En förälder åtalade en kvinnlig lärare för att ha lagt in sin 12-åriga dotter på sjukhus efter att ha straffat henne genom att få henne att göra 60 squat hoppar.

En förälder till en 12-årig skolflicka åkte till Sri Rachas polisstation i går, den 8 juni, för att väcka åtal mot en kvinnlig lärare som påstås ha lagt in sin dotter på sjukhus genom att tvinga henne att göra 60 squat-hopp (en sittande och hoppande version). av ett hoppknekt) som ett straff. Enligt faderns vittnesmål var flickan vårdad i sex dagar och skrevs ut den 31 maj.

En 36-årig far, Surat Pri-Udom, berättade för pressen att han väckte åtal mot en kvinnlig lärare, Panida (efternamn undanhållits av polisen) för att ha skadat sin dotter. Enligt honom straffade läraren hela klassen med sjätteklassare inklusive hans dotter genom att göra 60 knäböj efter att ha upptäckt att någon hade spillt flytande bläck på lärarens skrivbord, möjligen som ett skämt.

"Min dotter (namn undanhållits på grund av att hon var minderårig) led av mycket feber och smärta i benen. Hon låg på sjukhuset i sex dagar”, sa pappan.

Smakämnen 40-åriga mamman till flickan, Potjaman Pathumnangsri, berättade för pressen att hon aldrig hade trott att någon som hon anförtrott sin dotter till skulle skada henne så här. Läraren ska använda sympati för barnens ofog, inte ilska, sa mamman sorgset.
Till en början skulle polisen i Sri Racha kalla den åtalade läraren till ett förhör för att vara rättvist för båda parter. En video av tvångsövningen hade också läckt ut till sociala medier där den väckte betydande diskussioner, de flesta negativa mot läraren.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.