Den 6:e Thailand Yacht Show kommer att återvända till och med den 12 juni på Ocean Marina Yacht Club

Sattahip, Chonburi —

Den 6:e Thailand Yacht Show kommer att återvända från idag till den 12 juni på Ocean Marina Yacht Club. 

En ceremoni för att tillkännage den 6:e Thailand Yacht Show ägde nyligen rum igår, den 9:e juni, på Ocean Marina Yacht Club – en marina i världsklass med en framträdande plats på Jomtien Beach – med många thailändska myndigheter och Mr. Andy Treadwell, VD för Verventia, deltar för att markera den första återkomsten av yachtmässan i Asien på tre år. 

Herr Andy sa i sitt tal att yachtindustrin växte snabbt och gick spännande bra eftersom de flesta yachttillverkare knappt kunde hålla jämna steg med den överflödande efterfrågan. Vissa yachtleverantörer här mötte brist på utbud, men de gjorde sitt bästa i den sjätte Thailand Yacht Show för att göra det till det bästa evenemanget i Pattaya och Asien. 

Enligt rapporter värderades den globala yachtchartermarknaden till 10.91 miljarder USD 2020 och förväntas öka med 25.6 % från 2020 till 2028. När det gäller höjdpunkterna i showen, den ultralyxiga nivån Riva 76 Perseo Super representerad av V Yacht Asia kommer att göra sin första debut i Thailand samt många glänsande bilar.

Thailand Yacht Show är planerad att äga rum idag – 12 juni 2022 från 11:7 till XNUMX:XNUMX kl. Ocean Marina Yacht Club. Skanna QR-koden och få din lediga plats nu!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.