Läsare Talkback Thailand Resultat: DU är Pattayas borgmästare. Vilket är det första problemet du tar itu med? Hur tacklar du det?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan, vi frågade dig följande:

DU är Pattayas borgmästare. Vilket är det första problemet du tar itu med? Hur tacklar du det?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Ja, ja, vi vet, utlänningar kan inte vara Pattayas borgmästare, och de flesta av vår publik (åtminstone på vår engelska webbplats har vi också en massiv thailändsk version av våra nyheter HÄR) är utländska. Men för frågans skull, idag låtsas vi och föreställa oss vad vi skulle göra om vi var Pattayas borgmästare. Specifikt är vi intresserade av det FÖRSTA problemet du skulle ta itu med skulle vara, hur du skulle ta itu med det och varför. Vi gjorde en version av den här frågan innan vi frågade vad den nya borgmästaren skulle åstadkomma, men den här antar att DU var borgmästaren. Tänk på att den nya borgmästaren inte är officiell ännu.

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så välj en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och kanske inte återspeglar TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

Don A-Detta är den perfekta tiden att göra alla restauranger ... "Rökfria"!

-=-=-=-=-=-

Pascal S-1). avsluta vägbyggnadsarbetena på 1 månad, eller täpp till hålen och starta om arbetet när all nödvändig utrustning är på plats.
2). avskaffa trafikljusen i korsningen och ersätt dem med "VERKLIGA" rondeller, inte som den i norra Pattaya.

-=-=-=–=-

John C-Second road har varit under reparation i flera år, det här måste vara den dyraste vägen i Thailand eller en risskål för feta katter.

-=-==-=-=-=

Stuben-I skulle flytta alla dessa ofta extremt bullriga utomhus-"underhållningslokaler" till en plats där ingen skulle bli störd. Människor kan inte använda sina lägenheter längre och hotell kan inte hitta kunder till deras bullriga rum. Särskilt den relativt nya Tree Town orsakar många problem både vad gäller extremt buller och även trafikmässigt. Men Tree Town är bara ett exempel. Pattaya behöver zonindelning. Utomhus sexbarer överallt, även i centrum, är ofta äckliga för "normala" turister. Och strandvägen på natten... Inte heller några toaletter, duschar eller omklädningsrum på stranden. Jag har en oändlig lista över saker som behöver förbättras...

-=-=-=-=–=-

Mr Trib- Jag skulle omedelbart ta bort alla underhållningslicenser och stänga alla barer och nattliv igen, det är inte familjevänligt. Värdinnor skulle förbjudas. Jag skulle också starta ett stort tillslag mot prostitution, inklusive att arrestera kunder och genera dem i media, vilket verkligen skulle lösa problemet med sexturism genom att skrämma bort dem. Stängningstiderna för riktiga restauranger skulle vara 9:00, alkoholstopp 8. Starta ett konstprogram och ta med balett, opera, klassiska föreställningar, teater och kulturella föreställningar som ersätter nattlivet. Fortsätt de goda framstegen med sport- och sportevenemang och fyll staden med kultur- och sportevenemang varje helg. Förbjud nattlivet helt.

-=-=-=-=-=-=-=-

John M-Det finns många saker att göra. Men jag skulle städa upp i nattlivet
av Pattaya och flytta den till en speciell zon. Till exempel på Bali Hai
det finns ett stort tomt område och det skulle vara en förlängning av Walking
Gata. Det är ofta väldigt irriterande för människor som inte har något att göra
med nattlivet – för mycket buller och red light district atmosfär.
Skapar bara ett väldigt dåligt rykte för Pattaya. Till exempel, Tree Town
skulle ha varit bättre på Bali Hai och inte mitt i staden.

-=-=-=-=-=-=-

Fred-All konstruktion måste avslutas mycket snabbt genom att arbeta dag- och nattskift

-=-=–=-=-=–

Martin T-Finish väg/gångväg arbetar med ekonomiska påföljder för sent färdigställande

-=-=-=-=-=-=-=

Bennie S-De fruktansvärda, smutsiga strandtrottoarerna och promenadstråken. Jag tror att jag ska starta en YouTube-kanal om det. ???? Jomtien Beach är värst.

-=-=-=-=-=-

Peter S-

1) Vägarbeten Pratumnak 2:a vägen till Pattaya Tai riktigt dålig – avsluta ASAP
2) Vägarbeten Walking St – 2 år för sent – ​​avsluta snabbt
=-=-=-=-=-=-=-

Kevin A-

1. Identifiera alla problem
2. Peka på alla problem när jag tar mitt foto.
3. Njut av fred och välstånd.
4. Vinn nästa val.
-=-=-=-=-=–=

Gareth-

Försök att starta och avsluta ett projekt innan du startar ett annat.
Pågått i flera år är det bara att dra ner den första betalningen, sedan tar pengarna slut och hålet stannar där tills det 6-åriga rättsfallet är avslutat.
-=-=-=-=-=-=-
Herve B-Hjälpa och ta hand om de utblottade...
-=-=-=-=-=-=-
Lee B-Construction Corruption.

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/