En fortkörande sedan kraschar in i och skadar två unga kvinnor på en motorcykel i Pattaya, bilförare flyr

Pattaya —

En kvinnlig motorcyklist och hennes passagerare skadades i en påkörning med en sedan i Pattaya.

Sawang Boriboon Thammasathan Foundations räddare reagerade på en hit-and-ry-rapport framför Pho Samphan-templet på Pattaya Road i Na Kluea-distriktet Banglamung, Chonburi. Rapporten kom tidigt på morgonen idag, den 14 juni.


Två kvinnliga offer (namn och ålder anges ej) hittades bredvid sin skadade motorcykel. Föraren, enligt The Pattaya News reportrar, ådrog sig brutna handleder och revor i knäna medan hennes passagerare endast fick mindre skador. Räddningspersonal hittade också en del av en bils sidospegel på vägen och behöll den som bevis.

Ett av offren berättade för The Pattaya News att de var på väg hem från morgonens fiskmarknad. De körde enligt henne normalt när en sedan körde in i dem framifrån och rusade iväg.
Från och med nu undersökte polisen olycksplatsen och skulle granska CCTV-bilder för att spåra sedanen.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.