Pattaya-tjänstemän håller anti-drogseminarium på Pattaya City 3 School

Pattaya —

Pattaya-tjänstemän höll ett anti-drogseminarium på Pattaya City 3 School i morse den 16 juni 2022.

Tidigare Pattayas biträdande borgmästare Bunlue Kullavanit ledde invigningen av anti-drogseminariet på Pattaya City 3 School. På seminariet deltog elever från olika årskurser, narkotikapolisens erbjudanden och rektorn.


Enligt rapporter försökte Pattaya City att ta itu med drogfrågor, vilket bidrog till en rad andra problem som äventyrade stadens rykte. En av de långsiktiga lösningarna, sa tjänstemannen, var att börja med ungdomarna genom att ingjuta drogrelaterade negativa konsekvenser i dem.


Seminariet innehöll fritidsaktiviteter där eleverna kunde ha roligt samtidigt som de lärde sig om konsekvenserna av att ta droger.


TPN noterar att ett märkbart antal anti-drogaktiviteter har dykt upp i skolor, förmodligen på grund av avkriminaliseringen av marijuanaväxten, medan Bangkoks guvernör Chadchart Sittipunt också nyligen har utfärdat ett direktiv för att göra alla skolor i Bangkok marijuanafria zoner.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.