South East Asia Hotel Investors' Summit (SEAHIS) är tillbaka för en 5:e upplagan i Bangkok som regionens ledande hotellinvesteringsevenemang

Bangkok-

Regionens ledande toppmöte för hotellinvesteringar kommer att hållas den 27/28 juni på Westin Grande Sukhumvit Bangkok, för att titta på post-Covid-världen för besöksnäringen och dess investerare.

 

Bangkok, 14 juni 2022 - Efter att ha varit den enda hotellinvesteringen som ägde rum fysiskt i Asien 2021, kommer SEAHIS att återvända för sin 5:e upplaga i Bangkok den 27/28 juni

 

"Under 2020 visade vi vårt engagemang för Thailand och Sydostasien genom att se till att vi höll en livekonferens mitt i pandemin. Â År 2022 kommer vi att sammanföra hotellägare, operatörer och tjänsteleverantörer från hela regionen, med 97 talare på rad, konstaterade Simon Allison, VD för hotellägaralliansen HOFTEL som driver toppmötet.

 

SEAHIS kommer återigen att presentera många av våra vanliga branschledare och deltagare som Suchad Chiaranussati, VD för SC Capital; Dillip Rajakarier, VD för Minor International; Stephan Vanden Auweele, VD för Asset World Corporation (TCC); och Rajeev Menon, President – ​​Asia Pacific för Marriott; men vi lägger också till nya namn som inte har talat tidigare på vårt toppmöte, som KP Ho, grundare och verkställande ordförande på Banyan Tree; Craig Bond, VD för La Vie Hotels; Christophe Piffaretti, utvecklingschef på Kempinski; Katerina Giannouka, VD för Asia Pacific på Radisson; Gerald Lee, VD för Fjärran Östern REIT-förvaltare och Shunsuke Yamamoto, VD för Fortress Investment Group.

 

Årets SEAHIS kommer att täcka en mängd heta frågor – kan vi locka tillbaka personal till vår bransch igen och behöver vi det, eller kommer tekniken att ta upp påfrestningen; huruvida affärer med bra värde finns på en marknad utan mycket nöd; hur ESG-regler kommer att påverka oss; hur användbara och mervärde varumärkenas systemavgifter är för ägarna; vilka nya varumärken som fungerar bäst och vad som händer med de äldre – och mycket mer.

 

SEAHISÂ 2022 kommer att äga rum den 27:e och 28:e juni 2022 på Westin Grande Sukhumvit, Bangkok. För mer information, besök www.seahis.com.

 

Förfrågningar om toppmötet kan riktas till Simon Allison, VD för HOFTEL, på: Tel: +44 7771 762274 E-post: simon.allison@hoftel.storkök

Om HOFTEL

 

HOFTEL är världens ledande sammanslutning av hotellfastighetsinvesterare. Den är speciellt utformad för att representera olika hotellägare och ge dem en röst som en distinkt industrisektor.

 

HOFTEL tillhandahåller en förening och ett forum för hotellfastighetsbolag som tar emot hyror eller betalar förvaltningsavgifter samt för hotellfranchisetagare som både äger och förvaltar fastigheter men betalar en tredje part för att tillhandahålla varumärket och marknadsföringen. Dess medlemmar sträcker sig från multinationella företag till enskilda hotellföretag och inkluderar institutionella investerare, privata entreprenörer och kapitalförvaltare.

 

Hittills har HOFTEL medlemmar och prenumeranter med hotell och servicelägenheter i cirka 35 länder, som mellan sig kontrollerar tillgångar på hotellfastigheter på cirka 100 miljarder USD.

 

För mer information, besök  www.hoftel.com.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/