Berusad burmesisk man ska ha huggit sin vän i ansiktet med sax i Chonburi efter att ha blivit verbalt retad om sitt utseende

Sattahip, Chonburi —

En berusad burmesisk man ska ha huggit sin vän i ansiktet med en sax när han drack efter en rapporterad verbal förolämpning.

Tidigare i morse, den 21 juni, rusade Na Jomtien-polisen till överfallsplatsen i Na Jomtien-distriktet i Sattahip-distriktet, Chonburi, efter att ha blivit underrättad om att en man knivhöggs i ansiktet.

Enligt rapporter, det burmesiska offret, som går under ett namn, Wailukyaw, 28, fick två sticksår ​​i näsan och örat. Han fördes snabbt till Wat Yansangwararam-sjukhuset.

Angriparen ska ha råkat vara hans burmesiska vän vid namn Maung Zaw, 33. Maung sa själv att hans vän och han tidigare drack tillsammans tills offret retade honom verbalt om hans utseende. Maung erkände att han blev frustrerad, så han tog tag i en sax och högg sin vän i ansiktet. Han erkände också att ha gjort det när han var berusad.

Initialt Polisen i Na Jomtien håller den misstänkte häktad och kommer att åtalas för väpnad misshandel och eventuellt mordförsök mot honom.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.