Oidentifierad kvinnlig tjuv ska ha stulit en telefon och kontanter från en handikappad man i Sri Racha

FOTO: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Sri Racha, Chonburi —

En oidentifierad kvinnlig tjuv ska ha stulit en telefon och kontanter från en handikappad man i Sri Racha.

Klockan 8:30 idag, den 21 juni, svarade polisen i Sri Racha på en stöldanmälan i Bang Phra-distriktet i Sri Racha, Chonburi.

FOTO: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Enligt lokala medier var offret en handikappad man vid namn Boonsom Nuchpong. Han var 53 år gammal och led av ett nedsatt vänstra ben och många sjukdomar. Han hittades ensam på sin Blue Honda 110 bredvid Sukhumvit Road.

FOTO: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Boonsom berättade för polisen att han körde från Pattaya till Sri Racha för att komma till sjukhuset när han blev kontaktad av en oidentifierad kvinna som försökte bli vän med honom. Hon bad om att få låna hans telefon, men den var död, så hon sa till honom att hon skulle ta betalt för honom, sa Boonsom.

FOTO: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Han somnade dock vid en paviljong vid vägen medan han väntade och vaknade till att chockerande befinna sig på en annan plats, med sina tillhörigheter saknade, inklusive en telefon, 1,500 XNUMX baht kontanter och en motorcykelnyckel, enligt Boonsoms vittnesmål. Han vädjade sedan till en fotgängare att ringa polisen för honom.

Polisen i Sri Racha kontaktade först sjukhuset för att transportera offret till behandling och skulle senare granska CCTV-filmer för att identifiera gärningsmannen och spåra hur offret flyttades.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.