Ung motorcyklist från Sri Racha kör in i ett djupt omärkt gropar och får måttliga skador

Sri Racha —

  En ung 20-årig motorcyklist snubblade över ett djupt potthål och skadade sig i Sri Racha.

Sri Rachas räddningspersonal reagerade på en trafikolycka idag, runt 6:30 den 22 juni, i Nong Kham-distriktet, Sri Racha, Chonburi. 

Enligt rapporter fick det unga manliga offret, Teerathat Banthengjai, 20, stora skrubbsår på armbågar, underarm och fötter. Han berättade för räddarna att han körde sin Blue Honda C125-motorcykel över ett djupt omärkt gropar i korsningen och tumlade.

"Jag körde hem och sprang över och in i en omärkt gropa," uttryckte Teerathat sitt klagomål och förklarade att "gropen är omfattande och knappt synlig utan varningsskyltar." 

Teerathat fortsatte att korsningen hade få gatubelysningar, vilket drastiskt försämrade hans syn i skymningen i morse. Räddningsmännen tog honom till ett lokalt sjukhus för en läkarundersökning. 

Enligt The Pattaya News reportrar har många lokalbefolkning tidigare klagat över att just denna väg är full av gropar. Många olyckor, mindre och ibland livshotande, inträffar på samma plats, särskilt på natten. De vädjade till Chonburi Highway District 2 ansvarig för vägen till åtgärder.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.