Pattaya International Pride 2022 kommer till Central Pattaya köpcentrum den 24-26 juni

Pattaya —

pattaya International Pride 2022 anländer till köpcentret Central Pattaya den 24-26 juni.

Ännu en stor, flamboyant händelse äger rum i vårt älskade Pattaya igen, med start imorgon den 24 juni.

Som vanligt samlades Pattayas biträdande borgmästare Krishna Boonsawas med relevanta tjänstemän igår, den 22 juni, för att informera personalen, tilldela uppgifter och se till att allt är i sin ordning.


Som en påminnelse kommer pride-eventet att äga rum i centrala Pattaya köpcentrum från 24 till 26 juni 2022. Varje dag är fylld av olika, unika aktiviteter.
Den 24 juni kl. 6 kan du komma och njuta av "One Man One Woman on the Beach 2022" på G-våningen. Inte så övertygande? Vad sägs om den stora höjdpunkten av hela evenemanget, Pride-paraden ledd av HBT-aktivister och modeller från över 100 organisationer över hela Thailand.


Denna parad är den andra dagen (25 juni) och kommer att börja rulla i Central Marina Pattaya och sluta i Central Pattaya köpcentrum. Musikbandet "SEASONFIVE" kommer att sjunga när du också kommer dit.
Slutligen arrangeras en modelltävling för en frisk drottning den 26 juni för att officiellt avsluta Pattaya International Pride 2022.


TPN noterar att Covid-19 regler kommer att tillämpas under evenemanget.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.