Pattaya avslutar en lyckad Pride-helg, fototurné

Pattaya, Thailand-

Pattaya har avslutat en framgångsrik och hektisk Pride-helg där staden höll framgångsrika parader, tävlingar och evenemang över hela området!

Den gångna helgen tog ut medlemmar och anhängare av HBTQ+-gemenskapen över hela Thailand, där många kom från Bangkok och mer avlägsna provinser, för att marschera och delta i evenemang som firar jämställdhet och driver på för ytterligare rättigheter för HBTQ+-personer.

Helgen innehöll två stora parader i Jomtien och Pattaya samt flera skönhetstävlingar, konserter och evenemang inklusive Miss International Queen 2022 transgender skönhetstävling som tog med sig fantastiska tävlande från hela världen.

Du kan klicka här för mer om Miss International Queen-showen.

Helgen bjöd även på gatufester och evenemang på både Boyz Town och Jomtien Complex, centrum för HBTQ+-gemenskapen i Pattaya. Leenden, skratt och glädje sågs över hela staden i vad som var den största serien av evenemang sedan nyår på grund av att Center for Covid-19 Situation Administration eller CCSA kallade en paus för evenemang på grund av Covid-19 oro från januari.

Men händelserna är nu helt klart tillbaka i stort sätt. Njut av bilderna så ses vi i Pride-månaden nästa år!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/