Pattayas borgmästare beställer ett projekt för förebyggande av kusterosion vid Dongtan Beach

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramese Ngampiches beställde personligen ett projekt för att förhindra kusterosion vid Dongtan Beach och sa att ett nytt avloppssystem skulle åtgärda översvämningsproblem på lång sikt.

Ett personligt besök av borgmästaren ägde rum igår, den 27 juni 2022, efter att många lokala företagsoperatörer kontaktade Poramese med oro över att Dongtan Beach höll på att eroderas på grund av den senaste tidens obevekliga regn.

Enligt The Pattaya News reportrar inspekterade borgmästaren och en grupp stadsingenjörer personligen stranden för att bedöma skadorna. Borgmästaren uppmanade sedan sin personal att använda lastare för att spana in sanden som tidigare hade spolats bort från stranden, för att fylla på den eroderande stranden. Arbetet tog cirka tre timmar innan det var klart.

Poramese berättade för The Pattaya News reportrar att stranderosion vanligtvis återkom runt Dongtan Beach efter på varandra följande regn eftersom området saknade ett ordentligt avloppssystem. Han uppgav att han skulle studera denna fråga noggrant för att så snabbt som möjligt utarbeta en omfattande plan.

Borgmästaren inspekterade också gångvägar i området och noterade att flera områden behövde reparation och underhåll.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.