En grupp utländska motorcykelåkare orsakar enligt uppgift störningar på natten i södra Pattaya

Pattaya —

Pattaya-invånare och nätanvändare har enligt uppgift tukta en grupp utländska motorcyklister som orsakade störningar sent på natten.

Pattaya News reportrar åkte till Soi Yensabai i södra Pattaya i går kväll, den 28 juni, efter flera bullerklagomål från lokalbefolkningen och turister.

Enligt The Pattaya News reportrar samlades en grupp utländska turister av oidentifierade nationaliteter i Soi Yensabai nära VC-hotellet för att tävla med motorcyklar som de hyrt från lokala butiker. Dessutom ska några av utlänningarna ha kört runt i Pattaya på natten och stört andra genom att tuta och sätta fart på sina motorcyklar. Åkarna bar inte heller skyddshjälmar enligt klagomål och körde farligt in och ut ur trafiken medan de körde runt fotgängare.

De drabbade lokalbefolkningen berättade för The Pattaya News reportrar att Soi Yensabai var en populär mötesplats för arabiska och kuwaitiska turister. De bad också turistpolisen att vidta åtgärder mot turister som tävlar olagligt för att avskräcka potentiella faror.

TPN noterar att detta inte är första gången detta har varit ett problem i detta område och var ett regelbundet klagomål före Covid19-pandemin runt södra Pattaya och vägarna i och runt Tukcom IT-gallerian.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.