Kvinnlig motorcyklist dör efter att ha kraschat in i en parkerad pickup i Sattahip District

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip —

En 33-årig kvinnlig motorcyklist dog på platsen efter att ha kört in i en pickup. Hennes 18-åriga kvinnliga passagerare överlevde lyckligtvis men fick allvarliga skador.

Sattahip-polisen svarade på en ödesdiger vägincident framför Engineering Division of Sattahip Naval Base i Chonburi onsdagen den 29 juni.

Offren, enligt rapporter, var kvinnor på en motorcykel som krockade in i sidan av en parkerad Toyota Vigo pickup. Det första offret, Somnapa Buaban, 33, omkom tragiskt i kollisionen, men hennes 18-åriga passagerare, Sutatta (efternamn undanhållet), överlevde mirakulöst med svåra skador och fördes till ett närliggande sjukhus.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt rapporter tillhörde den parkerade pickupen Bunjob Klomklom, 46. Han ska ha blivit chockad av tragedin och väntade på platsen för att tala med polisen. Enligt honom körde han över sin lastbil vid vägkanten för att leta efter sin ko som han tidigare lämnat och äta gräs i närheten. Han hörde sedan olyckan och sprang tillbaka för att hitta båda offren på marken.

Som presstid togs offrets kropp till sjukhuset för religiösa riter medan Sattahip-polisen förhörde lastbilsägaren.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.