11 misstänkta som påstås vara inblandade i en onlinespelring arresterad i Chonburi, beräknade skadestånd värda över 100 miljoner baht

Mueang-distriktet, Chonburi -

  11 misstänkta som påstås vara inblandade i en onlinespelring arresterades i Chonburi med beräknade skadestånd värda över 100 miljoner baht.

Surachit Chingnawan, chef för Cybercrime Suppression Center Region 2, höll en presskonferens förra veckan för att tillkännage arresteringen av 11 misstänkta anklagade för att ha drivit en illegal webbsajt för hasardspel online.

Enligt tillkännagivandet gjorde anti-cyberbrottspolisen en razzia i ett hus i Na Pa-distriktet i Chonburis Mueang-distrikt den 29 juni efter att ha spårat digitala fotspår från Facebook- och Youtube-reklam som användes av de misstänkta för att locka offren till deras illegala spelwebbplatser.

I huset arresterade poliserna Yuttachai (efternamn undanhållits av polisen) som enligt uppgift erkände att han ägde tre spelwebbplatser. Han ledde sedan poliserna till sina fem kontor i Chonburi där ytterligare 11 misstänkta (6 män och 5 kvinnor) greps. Poliserna beslagtog 10 smartphones, 10 datorer och 4 bärbara datorer. Det uppskattade kassaflödet till de tre webbplatserna var cirka 100 miljoner baht.

Alla misstänkta förblev i polisens förvar vid presstidpunkten och åtalades enligt spellagen. Chonburi-polisen proklamerade att utplåna illegalt spelande i provinsen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.