77-årig australisk man hittades efter att ha försvunnit under vandring på Koh Larn

FOTO: TOPNEWS อนันต์ กิ่งสร / ทิวากร กฤษมณี

Koh Larn, Pattaya -

  En 77-årig australisk man hittades till slut efter att ha försvunnit när han vandrade på Koh Larn med mindre skador och utmattning från sin prövning. Nästan 100 personer uppges ha deltagit i sökandet efter honom.

Baan Koh Larns räddare fick en rapport från Pattayas polisstation om att en 77-årig australisk turist, vars namn undanhölls, gick vilse nära Samae Beach på Koh Larn igår, den 3 juli. Mannen ska ha försvunnit från sin vandringsgrupp bestående av 20 personer.

FOTO: TOPNEWS อนันต์ กิ่งสร / ทิวากร กฤษมณี

Enligt rapporter undersökte nästan 100 Baan Koh Larn-räddare och lokalbefolkning områdena efter den försvunne mannen och fann honom till slut sittande djupt inne i skogen efter tre timmar. Den 77-årige mannen uppges ha verkat trött, törstig och drabbad av flera skrapsår på fötterna. Han fördes sedan till Baan Koh Larn Medical Center för medicinsk behandling.

FOTO: 77KAODED

Enligt uppgifter ingick mannen i en grupp på 20 vandrare. Efter att ha avslutat ett spår på Koh Larn, gick hans företag ombord på en färja tillbaka till Pattaya utan en noggrann kontroll och insåg först om hans försvinnande när de anlände till Pattaya. De kontaktade sedan Pattayas polis för att samordna med Koh Larns räddare för att söka efter honom. Det är oklart hur mannen ursprungligen skiljdes från gruppen.

Den australiensiska turisten ska ha återhämtat sig snabbt på sjukhuset vid presstid.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.