Karaokeställe i Pattaya påstås erbjuda sexuella tjänster tillfälligt stängt efter att ha blivit avslöjat på sociala medier

FOTO: มุมข่าวพัทยา

pattaya -

En karaokeplats känd bland kunder som "Nakata" beordrades av polisen att tillfälligt stängas efter att ha avslöjats på sociala medier att den påstås erbjuda sextjänster.

Lokala medier gick för att kolla på en ökänd karaokeplats som stod bakom en bensinstation på Sukhumvit Rd på väg till Banglamung klockan 10:30 den 4 juli, efter att lokalen avslöjats på sociala medier för att ha erbjudit sexuella tjänster till kunder precis framför lokalen.

FOTO: มุมข่าวพัทยา

Enligt lokala medier var lokalen känd bland kunder som "Nakata" även om det riktiga namnet undanhölls av lokala medier. Nakata hade funnits i mer än tio år, men den beordrades att tillfälligt stängas av polisen efter att dess påstådda hemlighet spridits viralt på sociala medier.

FOTO: มุมข่าวพัทยา

Från och med 10:30 den 4 juni rapporterade lokala medier om en tom lokal utan blinkande festonger, personal, kunder eller någon annan bekant indikator på en nöjesplats. Dessutom stängdes även andra ställen i närheten av denna omstridda plats, enligt lokala medier.

FOTO: มุมข่าวพัทยา

Invånare som bor i närheten av lokalen berättade för lokala medier att de såg en polispatrullbil rulla ut på gatan och sa åt lokaloperatörerna att tillfälligt stänga sina företag tills vidare. De sa också att lokalen som anklagades för att erbjuda sexuella tjänster var belägen oroväckande nära en skola, ett tempel och Banglamungs polisstation.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.