Terminal 21 Pattaya håller street food festival från idag till 18 juli

pattaya -

Terminal 21 Pattaya håller en gatumatfestival från idag till den 18 juli med över 30 kända matrestauranger över hela Pattaya.

Denna festival äger nu rum på bottenvåningen i Terminal 21 Pattaya från 8 juli till 18 juli 2022. Över 30 matrestauranger finns där, och du kanske till och med känner till några av dem redan som At Home Chiffon, Better Butter, Tamayaki, 24 vara färsk, Siam Pork och mycket mer.

Det blir en minikonsert av Ink Waruntorn, den stigande sångerskan med över 600 13 följare på Facebook onsdagen den 6 juli. Deltagarna kan se hennes exklusiva konsert gratis klockan 00 medan de njuter av utsökt mat från de 30 stånden.

Du kan också vinna en natts vila på Ravindra Beach Resort & Spa genom att gilla och dela Terminal 21 Pattayas Facebooksida här..
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.