UPPDATERING: Fransk turists kropp hittades efter att ha drunknat nära Koh Changs Lonely Beach

FOTO: MGRONLINE

Koh Chang, Trat –

En fransk turists kropp hittades i morse, den 11 juli, efter att ha drunknat och försvunnit under en dag nära Koh Changs Lonely Beach i Trat-provinsen.

Först vår tidigare historia:

En spansk turist drunknade medan hennes franska manliga följeslagare försvann efter att båda enligt uppgift badade i det stormiga havet vid Koh Changs Lonely Beach i Trat-provinsen den 10 juli.

Nu till vår uppdatering:

Koh Changs distriktschef Sirisak Phadungchok avslöjade att han och tjugo andra räddare återupptog sökandet efter Ramkurrun (efternamn undanhållet), en 22-årig fransk turist som försvann efter att ha simmat i ett stormigt hav med en annan spansk turist, Ms. Canellas, vars kropp upptäcktes redan igår, den 10 juli.

FOTO: MGRONLINE

Sökandet började klockan 7:30 och varade i två timmar innan det andra offrets kropp hittades cirka 40 meter från Lonely Beach, sa Sirisak.

Distriktschefen uttryckte också sina djupaste kondoleanser till de båda offrens familjer och varnade andra turister att lyssna på de röda flaggorna, som tydde på att området inte var lämpligt för bad på grund av stormen.

"Havet vid Koh Chang är mycket stormigt vid den här tiden på året, så jag varnar turister att strikt följa den röda flaggan och inte bada i havet," sa distriktschef Sirisak.

FOTO: MGRONLINE

Han fortsatte att han redan hade uppmanat relevanta tjänstemän att kontakta de spanska och franska ambassaderna för att underrätta offrens familjer om denna outsägliga tragedi.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.