Känner du ägaren till denna Rottweiler i Pattaya?

Pattaya, Thailand-

  Känner du till denna rottweiler, veterinären som heter "Bronko" är ungefär 5 år gammal och har en knöl på höften och ingen svans. Han är en långhårig rottweiler med lång näsa och normala rottweilermärken. Han är inte aggressiv mot människor och andra hundar. 

 

Den 5 juli 2022 ringde några lokalbefolkning på Sukhumvit 64 Pattaya Thailand till Pattayas stadshus och sa att det fanns en rottweiler i området som gick ensam och såg vilse ut.

Stadshusets veterinärteam beslutade att ta hunden till Pattaya Dog Shelter i Amphur Pong eftersom ingen i området visste vem ägaren var. 

 

Alla ansträngningar av Pattayas djurkoalition och andra frivilliga för att hitta ägaren på sociala medier har inte lett till att ägare träder fram och gör anspråk på rottweilern. Ingen har ringt Pattaya City och sagt att de saknar en rottweiler, den kan dumpas eller överges. 

 

På 10 juli Inez Foundation gick för att undersöka historien och kolla på den stackars hunden på Pattaya Dog Shelter. De hittade hunden i ett fruktansvärt tillstånd troligen av fästingar och en blodinfektion, den kunde inte gå längre. Inez Foundation bad om tillstånd från Pattaya City att ta hunden för att ge den veterinärhjälp och Pattaya City gick med på det. Inez Foundations volontärer skyndade med hunden till Animal Army Foundations veterinärklinik och de bestämde sig för att ta hand om hunden tills vidare.  

Bronko kommer att stanna på Animal Army Foundations klinik tills han mår bättre. Du kan hjälpa Animal Army med veterinärkostnaden för Bronko genom att donera. 

Om du har någon information om vem som är ägaren till denna Rottweiler eller om du vet var han kan höra hemma kan du kontakta Djurarmén. Om ingen ägare kliver fram inom en månad kommer Pattaya City att låta någon adoptera honom. 

 

Kontakta Oss

 

https://www.facebook.com/AnimalArmyTH/

 

https://www.facebook.com/Inezfoundation

 

Donationer

 

BANK

Animal Army Foundation

Kasicorn Bank

ACC: 081-8-61790-9

SWIFT: KASITHBK

Snabbbetalning: 0993000450078

-=-=-=-=-=-=-=

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen (er) (Inez Foundation Pattayas stadshus volontär) listade i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/