Baht-busschaufför i Sri Racha dör av hjärtattack på offentlig toalett

Sri Racha -

En 50-årig baht-busschaufför dog av en hjärtattack på en offentlig toalett i Sri Racha.

Pol. Maj:t Chanin Thammasantibun från Sri Rachas polisstation fick en dödsrapport fredagen den 15 juli och rusade till en incidentscen i Sri Racha-distriktet i Chonburi.

Enligt rapporter hittade polisen den manliga kroppen av en 50-årig baht-busschaufför, Wittaya Boonbanchong, nedsjunken på en toalett på en offentlig marknadstoalett. Hans vita Isuzu pickup hittades också nära toaletten.

Piengjai Mongkolwat, en toalettstädare som först såg kroppen, sa att mannen gick in på toaletten klockan 7 och tillbringade misstänkt för länge, så han bestämde sig för att kontrollera honom bara för att upptäcka att föraren hade avlidit på en toalett.

En vän till det 50-åriga offret och andra baht-busschauffören, Waiphot Jaiprasong, uppgav att mannen led av hjärtsjukdom och inte hade fått ordentlig medicin på länge.

"Min vän hade inte tid att resa till ett sjukhus i Rayong-provinsen där han har registrerat sig för sin sjukvård", sa Waiphot till polisen.

Till en början antog Sri Racha-polisen att mannen dog av en hjärtattack. Hans kropp fördes till ett närliggande sjukhus för att vänta på sina anhöriga.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.