Thailands premiärminister förbereder sig för fyra dagars misstroendedebatt med start i morgon

FOTO: Prachachat

Bangkok -

Thailands premiärminister Prayut Chan-O'Cha avslöjade att han var redo för misstroendedebatten i parlamentet, med start denna tisdag den 19 juli.

Han berättade för reportrar att han hade diskuterat med koalitionsregeringen, partiets generalsekreterare och kabinettet och bad alla partier att förbereda exakt och tydlig information.

Misstroendedebatten kommer att pågå i fyra dagar, med start tisdagen den 19:e till fredagen den 22:a.

"Jag tror att jag skulle kunna klargöra och svara på frågor från alla i alla frågor med viktig information och fakta," sa Prayut.

“เพื่อ ไทย” ชวน ประชาชน ร่วม ศึก อภิปราย ไม่ ไว้ วางใจ-ผ่าน Line oa พรรค

Samtidigt inbjuder Pheu Thai Party, oppositionspartiet i representanthuset, allmänheten att gå med i misstroendedebatten via Pheu Thai Partys officiella konto.

Allmänheten kan uttrycka sig själv genom att ge åsikter mot premiärminister Prayut och hans regering genom linjekontot för att registrera deras deltagande i detta historiska uppdrag tillsammans med medlemmarna i partiet. De kan också framföra åsikter i olika debattfrågor. De mest intressanta kan tas upp av Pheu Thai-parlamentsledamöterna under misstroendedebatten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.