Indisk turist faller medvetslös och avlider på en restaurang på Koh Larn, enligt uppgift på grund av plötsligt hjärtstopp

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Koh Larn, Pattaya -

En 43-årig indisk turist föll plötsligt medvetslös när han satt på en restaurang på Koh Larn och dog tragiskt i morse den 18 juli 2022.

Pol. Löjtnant Anan Mahakit-asavakul svarade på en rapport om en indisk turist som plötsligt ramlade av stolen, förlorade sitt medvetande och dog tragiskt på en restaurang på Koh Larn inför flera andra chockade matgäster.

Den indiske mannen Mr Tandon (efternamn undanhållet) var 43 år gammal. Enligt CCTV-bilder verkade han normal när han gick in i restaurangen, men föll plötsligt av stolen efter en minut och dog trots att räddare från Sawang Boriboon Foundation försökte HLR på honom i nästan en timme.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Läkarna som inspekterade Mr Tandons kropp misstänkte enligt uppgift att mannen kan ha dött av ett plötsligt hjärtstopp. Enligt hans indiske yngre bror Mr. Verma, 42, anlände han och hans bror till Thailand för en semester den 12 juli och planerade att återvända till Indien den 19 juli. Männen hade gått ombord på en motorbåt till Koh Larn i morse och ville vila efter en promenad på en restaurang men avled plötsligt.

Inledningsvis transporterades hans kropp till ett sjukhus för en grundlig obduktion för att klargöra dödsorsaken. Polisen i Pattaya skulle också kontakta den indiska ambassaden för att få hans kropp att återföras till Indien.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.