Man allvarligt skadad efter att ha blivit knivskuren i sitt hem i Pattaya i eftermiddags efter ett bråk när han drack med släktingar

Banglamung –

En 42-årig man har fått allvarliga skador efter att ha blivit knivskuren i sitt hus i Banglamung i eftermiddags (18 juli)th).

Banglamung-polisen underrättades om händelsen klockan 5 i ett hus i Nongprue. Räddningspersonal, polis och Pattaya News anlände till platsen för att hitta den skadade Songklod Noipojjana, 00, framför ett hem. Han hade fått svåra skador från stickskador i magen och blödde kraftigt. Han fördes till ett lokalt sjukhus. Den misstänkte, herr Amnart Buachuen, 42, var inne i huset. Polisen beslagtog en kökskniv från platsen.

Kanissara Mahamat, 32, den skadade mannens syster, sa till polisen i Banglamung: "Den misstänkte och hans svärmor är släktingar till min brors fru. De bor tillsammans i huset. De och den skadade mannen drack alkohol innan bråket inleddes men jag har ingen aning om vad som orsakade knivhuggandet.

Herr Amnart fördes till Banglamungs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder. Han visade ingen ånger för vad han hade gjort och medan han greps försökte han utmana åskådare, polis, reportrar och anhöriga till den skadade mannen till ett slagsmål.

Herr Amnart är fortfarande häktad vid presstid i kväll.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.