Dussintals ägg värda nästan tio tusen baht stulna från Pattaya-områdets ägghandlare

Banglamung —

Dussintals ägg värda 8,600 XNUMX baht stals från en kvinnlig ägghandlare i Banglamung.

Hem Sara, en 40-årig thailändsk-vietnamesisk ägghandlare, berättade för The Pattaya News reportrar om en man som stal dussintals ägg värda över 8,600 19 baht från hennes stall tisdagen den XNUMX juli.

Enligt Hem sålde hon ägg nära en närbutik i Huai Yai-distriktet i Banglamung. Den 19 juli stannade en man på en bil för att köpa ägg av henne. Han beställde dussintals ägg värda 8,600 XNUMX baht, men när Hem packat klart äggen tog den misstänkte omedelbart äggen från henne och lade dem i sin bil på ett mycket hastigt sätt, sa offret.

Den misstänkte försökte sedan övertyga henne om att han var tvungen att köra till en bankomat för att ta ut pengarna, men offret trodde inte på honom och bad om hennes varor tillbaka.

Han sa då att han skulle gå till ett närliggande garage för att hämta pengarna, som offret lät honom och väntade vid hennes stall. Den misstänkte smög dock tillbaka in i sin bil utan att Hem märkte det och körde iväg och lämnade henne förvirrad och ledsen eftersom hon precis hade förlorat en stor summa pengar för att försörja familjen.

Hem berättade för The Pattaya News reportrar att hon redan rapporterat fallet till Hui Yai-polisen som lovade henne att ta den här saken på allvar och fånga den misstänkte så snart som möjligt.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.