Sattahip håller ett möte för att stödja undervisning i segling i skolor, Sattahip vill bli känd som "City of Sailing"

Sattahip —

Sattahip höll nyligen ett möte för att stödja nautisk turism och göra segling till ett valbart ämne i skolorna.

Mötet hölls tisdagen den 19 juli i Sattahip-distriktet med Pichai Lochusakul, befälhavare för 1:a sjöflottans område, som ordförande. Mötet hade som mål att göra nautisk turism i Sattahip mer igenkännbar och att lära ut segling i skolor för att ge näring till unga seglaratleter.

”Segling är en väldigt rolig aktivitet som jag tycker att våra barn borde lära sig. De kan till och med bli en professionell konkurrent i framtiden om de övar tillräckligt hårt”, sa Pichai.

För att göra det uppgav Pichai att han skulle göra segling till ett valbart ämne som eleverna kunde lära sig på sina helger. De flesta mötesdeltagarna höll med honom, inklusive representativa elever från 10 skolor runt Sattahip.

Detta är en del av en övergripande plan, enligt Pichai, att göra Sattahip till seglingsstaden i Thailand och uppmuntra seglingsevenemang från hela kungariket och internationellt i området.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.