British Airways fortsätter att stoppa sina direktflyg till Thailand fram till 2023

Thailand -

British Airways fortsätter att ställa in sina flygningar till Thailand till åtminstone 2023, rapporterade flygbolaget i går, den 20 juli.

Flygbolaget lovade ursprungligen förra året att fortsätta sin rutt London-Bangkok efter oktober 2022 men har nu granskat detta beslut.

De resonerade att Thailand inte är topp på BA:s lista för återupptagande, eftersom det blir lågavkastande turisttrafik på grund av priskonkurrens från andra direkta och indirekta transportörer. BA säljer nu också Bangkok-flyg med anslutning i Doha med hjälp av Qatar Airways tjänster.

Detta kommer att resultera i att Thai Airways och EVA Air blir de enda två tjänsterna som tillhandahåller direktflyg mellan Heathrow och Bangkok.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.