Sri Racha islastbil svepas med av högvatten och faller i floden, två burmesiska arbetare saknas

Bowin, Sri Racha —

En islastbil med en thailändsk och två burmesisk arbetare sveps med sig av högvatten och föll i en flod i Sri Racha. Den thailändska arbetaren kunde simma ut ur lastbilen och överlevde medan två andra fortfarande saknades.

Ett kombinerat team av polis och dykare reagerade på en olycka torsdagen den 21 juli, med en islastbil som föll i en flod efter att ha svepts med av ett starkt tidvatten i Soi Suksawat i Sri Racha.

Olycksplatsen var en överfull damm, enligt rapporter. En islastbil hittades nästan helt nedsänkt i vattnet. Poliserna hjälpte ett offer vid namn Somchai Namrat, en 47-årig thailändsk lastbilschaufför, som sa att han kunde fly från lastbilen precis i tid innan den hamnade i vatten. Men hans två burmesiska vänner som satt i bilen med honom spolades bort av strömmen och försvann.

Somchai fortsatte att han tidigare levererade is till kunder runt klockan 4 och var tvungen att korsa dammet, men vattnet svämmade över i det ögonblicket och sopade in hans bil i floden. Polisen och dykarna letar fortfarande efter de försvunna offren vid presstid.

=-=-=-=-=-=-=-=–==-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.