Pickup-förare krockar med släpbil i Pattaya och får allvarliga skador

FOTO: Ruksiamnews

Banglamung —

En 37-årig pickup-förare krockade baktill på en släpbil i väntan på att göra en U-sväng. Pickupföraren fick livshotande skador medan släpbilschauffören enligt uppgift var oskadd.

Kollisionen ägde rum på vägen in mot Pattaya i Nong Pla Lai-distriktet i Banglamung fredagen den 22 juli före gryningen.

Den manlige pickupföraren Weerapat Bunnag, 37, befriades från vraket av sin Toyota Vigo pickup av räddningsarbetare från Sawang Boriboon Foundation. På grund av offrets flera livshotande skador, inklusive ett djupt skär i nacken, behövde räddningspersonalen föra honom till närmaste sjukhus för akutvård.

FOTO: Ruksiamnews

Föraren av släpvagnen hävdade att han levererade vatten när offret plötsligt slog honom bak i sitt fordon medan han väntade på att göra en U-sväng.

Han lämnade sedan sin lastbil för att hitta offret fastklämt i bilen, stönande av smärta, så han bad åskådarna att ringa polisen.

Vid presstid återhämtar Weerapat sig fortfarande på ett sjukhus. Polisen sa att de kommer att förhöra honom för att höra hans sida av historien när han har återhämtat sig tillräckligt bra. Trailerlastbilschauffören, enligt rapporter, vägrade att avslöja sitt namn för pressen.

-=-=-=-=-=-=-=-=–===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.