Sattahip är värd för traditionell lyktafestival på Buddha Mountain (Khao Chi Chan)

Sattahip —

En annan stor traditionell festival har nyligen passerat idag, den 22 juli, i Khao Chi Chan eller mer känt som Buddhaberget.

Många myndigheter och invånare i Jomtien-distriktet samlades på morgonen för att utföra en religiös ceremoni vid Buddhaberget till minne av kung Bhumibol (Rama IX). Deltagarna hjälpte sedan till med att sopa området och rengöra Buddhastatyn innan de gjorde en förtjänst att erbjuda den avlidne.

Klockan 5 lyste en lyktaparad, en Sattahip-tradition som har gått i arv genom generationer, färgrikt upp området före det majestätiska Buddhaberget, vilket vackert avslutade evenemangets första dag. Men detta är inte över, ännu en traditionell pjäs kommer att spelas på samma plats den 23 juli och myndigheterna uppmanar alla att delta.

-=-=-=-=-=-=-=-=–===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.