Indisk turists plånbok med 17,000 XNUMX baht kontanter som påstås ha stulits av transperson i centrala Pattaya

Centrala Pattaya —

En indisk turist som var ute efter vad han sa var snacks på kvällen klagade till Pattaya-polisen att hans plånbok med 17,000 XNUMX baht kontanter påstås ha stulits av vad han trodde var en transperson i centrala Pattaya.

Det indiska offret, Mr. Anurag Uttam, 29, tillsammans med hans sällskap av 7-8 indiska vänner rapporterade runt klockan 1:00 idag, onsdagen den 27 juli, till Pol. Kapten Puttharak Sonkhamhan att hans plånbok med 17,000 XNUMX baht kontanter påstås ha stulits av en transperson på en motorcykel.

Enligt Mr Anurag inträffade händelsen runt midnatt när han var ute för att äta sena snacks med sina vänner. Han uppgav att han tog en bahtbuss från södra Pattaya till centrala Pattaya för att köpa från en 7-Eleven och gick runt i några gränder med en av sina vänner, åt och gick utanför maten.

Sedan sa Mr. Anurag att en person på en röd och svart motorcykel utan skylt som han trodde var transsexuell kontaktade honom för att erbjuda sällskap. Trots att han avvisades fortsatte den misstänkte att försöka krama honom innan han till slut gav upp och rusade iväg på en cykel. Men herr Anurag insåg först efter att den misstänkte försvann att hans plånbok i framfickan med 17,000 XNUMX baht kontanter hade stulits. Han rapporterade sedan fallet till officer Puttharak som skyndade till olycksplatsen omedelbart.

Polisen avslöjade den exakta platsen för brottet som en smal gata som leder till Pattaya Memorial Hospital i Soi 15, centrala Pattaya. Han sa att han skulle granska CCTV-filmer för att lokalisera gärningsmannen och sätta stopp för denna serie av missförhållanden så snart som möjligt.

Pattaya News noterade att detta är den elfte ficktjuvsincidenten mot turister, mestadels indianer, i Pattaya-områdena, och polisen har varnat turister för att bära eller bära något värdefullt föremål, särskilt när de är på en utekväll ensam. Du kan klicka här för att lära dig mer om den tionde incidenten som inträffade för en vecka sedan den 22 juli.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.