Pattaya-frisören som blev grisköttssäljare i grisdräkt drar leenden och reor

Pattaya —

En frisör från Pattaya som sålde krispigt fläsk för ett andra jobb väckte leenden på kundernas ansikten med sin roliga griskostym av en berömd karaktär vid namn "Tu poih-kài" från den kinesiska pjäsen "Resan till västerlandet".

Pattaya News reportrar fick en chans att intervjua Seksit Chimpali, 44, tisdagen den 26 juli, efter att han blev en kändis på thailändska sociala medier för att ha på sig en grisdräkt när han sålde krispigt fläsk.

"Min säljarslogan är "Hongkong krispigt fläsk med garanterat god sås, om inte kan du sparka mig", sa Seksit skämtsamt till The Pattaya News. Hans försäljarbutik ligger före Sawang Boriboon Wittaya School i Soi Nern Plub Wan, Banglamung. Hans verksamhet är öppen från 3:30 till 6:XNUMX måndag till fredag, men Seksit sa att kunderna behövde skynda sig eftersom han alltid sålde slut inom bara två timmar.

Påverkad av covid-19 behövde Seksit byta jobb från en frisör till en krispig fläskförsäljare för att mata sin familj när hans inkomster sjönk. "Jag behövde anpassa mig, så jag lärde mig hur man lagar gott knaprigt fläsk från den här bästa kock i stan jag kände," sa Saksit.

Eftersom han är en rolig man av naturen och det faktum att han måste komma och hämta sin son i den här skolan måndag till fredag, sa Saksit att en glödlampa precis gick över huvudet på honom och han bestämde sig för att sälja här i en grisdräkt för att göra sig själv mer igenkännlig. "Det fungerar. Ibland sålde jag av 10 kilo fläsk på bara två timmar. Många tycker om att posera med mig för bilder.”

Som en påminnelse finns Saksits leverantör före Sawang Boriboon Wittaya School i Soi Noen Plub Wan, Banglamung. Du kan besöka honom och ta en selfie med hans roliga griskostym från 3:30 till 6:XNUMX måndag till fredag. Han är en mycket snäll och flitig man och välkomnar alltid kunder av alla nationaliteter.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.