Detaljer och vägavstängningar för den kommande Pattaya Music Festival 2022

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramese Ngampiches höll en presskonferens tisdagen den 27 juli för att tillkännage den kommande Pattaya Music Festival 2022, som kommer att rocka staden varje helg under hela augusti.

Enligt borgmästaren har staden investerat över 20 miljoner baht för att få detta projekt att hända. Det kommer att finnas konserter utspridda över staden varje helg för att skapa atmosfär till området.

Den första helgen (5-6 augusti) kommer att innehålla tre etapper i North Pattaya, Soi 6 och Central Pattaya.

Den andra helgen (11-12 augusti) kommer att innehålla en etapp på Jomtien Beach.

Den tredje helgen (19-20 augusti) kommer också att innehålla en scen på Jomtien Beach, och den sista helgen (26-27 augusti) kommer officiellt att avsluta Pattaya Music Festival 2022 med två stora scener i centrala Pattaya och Koh Larn.

Under den första helgen av evenemanget (5-6 augusti) kommer tjänstemännen att genomdriva en vägavstängning från 4:1 till XNUMX:XNUMX runt Beach Road enligt det gula området på kartan. Tjänstemännen ber om ursäkt för besväret.

Enligt presskonferensen kommer evenemanget också att ha Covid19-försiktighetsåtgärder, inklusive åtskilda sittplatser, obligatoriskt socialt avstånd, vaccinationsbevis som krävs av minst två doser och ett krav på mask i konsertzoner.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.