Pattaya Sisters Foundation uppmanar allmänheten att inte stereotypa transpersoner efter fickstölder som påstås involvera transpersoner och indiska turister

Foto: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที. วี. และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Pattaya —

Pattaya Sisters Foundation uppmanade till att inte stereotypera transpersoner i Pattaya efter en serie ficktjuvarsincidenter som påstås involvera transpersoner och mestadels indiska turister, och sa att många turister nu tenderar att skygga för transpersoner.

The Sisters Foundation, konstaterar TPN, stödjer transpersoner som försöker få dem jämställdhet i samhället.

Pornpipat Phothasin, biträdande direktör för Pattaya Sisters Foundation, avslöjade fredagen den 29 juli, angående en pågående serie guldryckande incidenter som påstås involvera transpersoner och indiska turister, att hon misstänkte att det var samma grupp som upprepade dåden och att detta liten grupp skadade bra transpersoner allvarligt i Pattaya.

Foto: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที. วี. และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Enligt Pornpipat försökte hon alltid lära alla sina transsexuella systrar att bete sig snyggt och följa lagarna, och betonade att det var för deras eget bästa och rykte. Men hon fortsatte med att på grund av den pågående serien av ficktjuvar, tenderar många turister nu att skygga för transpersoner, vilket kraftigt påverkade transpersoner som livnärde sig på barer och andra platser i Pattaya.

Foto: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที. วี. และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

"Turister är märkbart vaksamma kring transpersoner. Det får ibland mina systrar att fråga sig själva vad de gör för fel”, sa Pornpipat sorgset. Hon tillade att gruppen som gick runt och stjäl från turister inte kunde skildra hela bilden av Pattayas transpersoner och att folk inte borde stereotypa dem.

Foto: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที. วี. และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Till sist illustrerade den biträdande direktören för Pattaya Sisters Foundation hennes ståndpunkt att hon skulle göra allt som stod i hennes makt för att hjälpa till med Pattayas polisutredning. "Jag står emot alla typer av ojämlikheter, och andra systrar och jag är villiga att arbeta med polisen för att ställa de misstänkta inför rätta."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.