Berusad man som sover på järnvägsspår tappar båda benen efter att ha blivit överkörd av ett tåg i Pattaya

Banglamung –

En berusad man har tappat båda benen efter att han somnat på ett järnvägsspår innan han blev överkörd av ett tåg i Banglamung i eftermiddags (30 juli)th).

Polisen i Nongprue underrättades om händelsen klockan 4:30 vid en järnväg i Nongprue. De och Pattaya News-teamet kom till platsen för att hitta den berusade mannen i 40-årsåldern som fortfarande levde nära järnvägen. Hans namn undanhölls. Han grät av smärta på grund av att han fick båda sina ben amputerade av tåget nära knät. Mannen och hans ben fördes till ett lokalt sjukhus. I närheten hittade polisen en tom flaska thailändsk whisky.

Tågpersonal sa att de fick besked från lokföraren om att något låg på järnvägen som de först trodde liknade en stock. Tåget kunde inte stoppa kollisionen i tid för att undvika att träffa den berusade mannen.

Polisen i Nongprue tror att mannen hade svimmat berusad tidigare under dagen med benen delvis på järnvägsspåret.

Vid presstillfället förväntades mannen överleva och var i akut operation på ett lokalt sjukhus.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.