UPPDATERING: Australisk misstänkt för skottlossning på Harley Davidson Pattaya-återförsäljare greps

Pattaya —

En australisk misstänkt för en Harley Davidson-återförsäljare i Pattaya från tidigare i år greps nyligen efter att ha försökt hoppa över en gräns i Sa Kaeo-provinsen. Hittills har två misstänkta gripits medan de andra två är på fri fot.

Först, våra tidigare berättelser:

Polisen jagar fyra misstänkta som ska ha öppnat eld med mer än 10 skott mot motorcykelaffären Harley-Davidson Pattaya innan de skyndade iväg på motorcyklar.

Nu, för vår uppdaterade historia:

Pol. Överste Damrong Iampairote, polischef vid Nongprues polisstation, avslöjade i går, den 29 juli, att Anthony George Leoga, en av fyra flyktingar som påstås vara inblandade i Harley Davidson Pattaya-återförsäljarens skottlossning i april, greps och för närvarande fängslad för mordförsök, olagligt inneha ett skjutvapen, bära ett skjutvapen offentligt och göra intrång.

Enligt officer Damrong bombarderade Anthony, en 61-årig australiensisk manlig misstänkt, tillsammans med tre andra misstänkta AAS Harley-Davidson från Pattaya med pistolskott mitt i natten den 19 april över en affärskonflikt som påstås ha samband med "Hells" Angels” cyklistgrupp och flydde.

Efter utredningen utfärdade polisen arresteringsorder på fyra misstänkta, inklusive Anthony George Leorga, 61, australiensare, Joshua George Hurley, 35, brittisk, Steven Zatchus, 48, kanadensare, och Axel Goddeeris, 37, belgisk.

Anthony greps enligt uppgift när han försökte hoppa över en gräns i Sa Kaeo-provinsen den 28 juli. Men han var faktiskt den andra gripna misstänkte eftersom Joshua George Hurley, brittisk, var den första som greps i Koh Chang, Trat-provinsen, den 5 maj.

Detta lämnar bara två flyktingar på flykt, inklusive Steven Zatchus, kanadensare, och Axel Goddeeris, belgare. Chefspolisen Damrong uppgav att polisen i Nongprue aldrig har slutat att intensivt söka efter de kvarvarande misstänkta och uppmanade de som har användbar information att kontakta 038-197007 för att hjälpa till med utredningen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.