Pattaya kommer att distribuera 273 tjänstemän för att underlätta trafiken under Pattaya Music Festival

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

  Pattaya City-tjänstemän planerar att distribuera 273 tjänstemän för att underlätta trafiken under Pattaya Music Festival 2022, som börjar sin första omgång den 5:e och 6:e augusti.

Rådsmötet hölls i går, den 1 augusti, i Pattayas stadshus för att förbereda säkerhetsåtgärder för det förestående “Pattaya Music Festival 2022”, vilket kommer att ske snart den 5:e och 6:e augusti kl

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Enligt rapporter slutade mötet ledd av Pattayas biträdande borgmästare Thithiphan Petchtrakul med att utplacera 273 tjänstemän, inklusive poliser, turistpoliser, volontärer och räddningsarbetare, för att säkerställa säkerheten för fastigheter och deltagare som kom till festivalen och för att underlätta trafiken. Från 4 till 1 skulle vägen från Dolphin-rondellen till Wat Chaimongkol-korsningen och från Central Pattaya Road till Nipa Lodge-korsningen vara stängd.

På grund av oro över den pågående Covid-19-pandemin måste personer som vill komma in på konsertscenens områden följa Covid-19-reglerna genom att antingen välja att visa ett ATK-testresultat inom 72 timmar eller en vaccinationscertifiering. Deltagarna måste också sitta i sitt avsedda utrymme för att upprätthålla korrekt social distans.

Till sist kunde alla bilar och motorcyklar parkeras i Tesco Lotus-butiken i North Pattaya, Terminal 21 köpcentrum, Mike köpcentrum, Royal Garden Plaza, Pattaya City 8 School, Wat Chaimongkol och Central Festival Pattaya Beach.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.