Gatuförsäljare på den nya marknaden återställer livligheten på Na Jomtien Beach

FOTO: Sanook

Pattaya —

Gatuförsäljare återställde livligheten på Na Jomtien Beach efter att de fick öppna för affärer igen men i ett annat utrymme.

Lokala medier rapporterade i går, den 2 augusti, en livlig atmosfär på Na Jomtien Beach med många strandbesökare som sitter på den blåsig stranden och rader av vandrare framför gatuförsäljare, som precis var tillbaka för affärer.

FOTO: Sanook

Försäljarna, som hade hindrats från att sätta upp sina stånd vid stranden med en häktningshot av myndigheterna i Pattaya och Na Jomtien den 27 juni, hade äntligen kunnat öppna igen men på en ny gatumarknad på motsatt sida av Na Jomtien Beach i Soi Jomtien 16, bara en kort promenad från stranden.

FOTO: Sanook

Som utlovat av myndigheterna i Pattaya för att hitta en optimal lösning för de leverantörer som berörs av förbudet, får leverantörerna nu sälja på denna marknad från 5 till 11 varje dag utan att behöva tränga på trottoaren. Myndigheterna uppgav att de skulle inspektera stranden regelbundet för att säkerställa ordning och reda.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.