Säkerhetskamera fångar man som påstås stjäla Pattayas räddningsarbetares telefon

Pattaya —

En säkerhetskamera fångade en oidentifierad man på en cykel som påstås ha stulit en räddningsarbetares telefon från Pattaya.

Puttinon Khunyotha, en 23-årig räddningsarbetare från Sawang Boriboon Thammasathan Foundation, klagade igår, den 2 augusti, till The Pattaya News att hans telefon, som han hade på sin cykel medan han var upptagen med att dirigera trafiken på Lan Pho-marknaden, blev stulen.

Offret sa att han återvände efter att ha avslutat sitt arbete för att hitta sin telefon försvunnen, så han granskade säkerhetskameran från en närliggande byggnad och upptäckte att en man på cykel med hjälm påstås ha sträckt sig efter sin telefon och tagit bort den.

Puttinon fortsatte att han desperat ville ha tillbaka sin telefon eftersom den lagrade mycket viktig information relaterad till hans arbete.

Innan han kontaktade The Pattaya News beslutade Puttinon att lämna in en anmälan till Banglamungs polisstation, och enligt den senaste uppdateringen har polisen hittat den misstänktes cykel på Lan Pho-marknaden och beslagtagit den för bevis. Den misstänkte är dock fortfarande på fri fot, vid presstillfället.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.