Berusad indisk man ska enligt uppgift gå amok på Pattaya Walking Street innan han arresterades

Walking Street, Pattaya —

En berusad indisk man ska ha gått amok och klättrade upp på en boxningsring i en nattlivslokal på Pattaya Walking Street innan han greps.

Pattaya Walking Street hamnade i en kort ruta klockan 1 idag, den 50 augusti, när en berusad indisk man gick amok och klättrade upp på en tom boxningsring på en pub, skrek osammanhängande, agerade störande och orsakade problem för företagare och turister .

Trots att han var omringad av polis, var mannen enligt uppgift inte skrämd och slog några breakdance-rörelser på ringgolvet innan han fortsatte att göra en scen.

Till slut behövde poliserna anklaga honom, fästa hans händer bakom ryggen och knäppa honom för att göra det möjligt för lokalen att fortsätta med sina affärer.

Den berusade indianen, vars namn inte avslöjades av polisen, flyttades från Pattaya Walking Street på en polisbilssäng till polisstationen för att lugna ner sig och avskräcka potentiella skador på andra.

Det var inte klart om han skulle åtalas även om Pattayapolisen noterade att det var möjligt att störa freden och göra motstånd mot arresteringen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.