UPPDATERING: Vänner och familj sörjer över förlusten av avliden sångare i Mountain B-branden

Sattahip District, Chonburi —

Vänner och familj sörjer förlusten av en avliden manlig sångare i Mountain B-branden den 5 augusti i Sattahip-distriktet, ett olyckligt offer bland 13 andra.

Vår tidigare historia:

En massiv brand utbröt plötsligt i "Mountain B", en berömd pub i Sattahip-distriktet. Det ska ha dödat 13 personer inklusive pubbesökare, en sångare och en 17-årig minderårig samtidigt som minst 34 personer skadades.

Nu till vår uppdaterade berättelse:

Följande meddelande hade publicerats på sociala medier tidigare i morse, den 5 augusti:

"Jag letar efter min vän som heter "Imm." Han är en sångare på puben Mountain B som precis brann ner. Vi kan inte kontakta honom. Ingen ser honom,” Meddelandet postades på Facebook enligt uppgift av en vän till offret i Mountain B-branden, som ägde rum klockan 1 på morgonen den 5 augusti i Sattahip-distriktet.

Senare dödförklarades Imm, eller Mr. Chatchai Chuenkha, som enligt uppgift var anlitad för att sjunga på puben, officiellt död av myndigheterna på grund av att han brändes till döds. Imm var ett av de 13 döda offren inklusive 4 kvinnor och 9 män som hittades utspridda i pubens interiör. 4 offer, enligt rapporter, staplades fruktansvärt ovanpå varandra framför en liten grind, 3 inne på ett manligt toalett, 1 bakom en DJ-bås, 2 bakom en kassadisk och 3 framför en kassadisk.

Som presstid sörjer vänner och familj just nu Imms förlust och kräver att alla intressenter måste ta ansvar.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.