Pattaya-polisen inspekterar nattlivsställen efter Mountain B-brand, lovar att slå ner säkerheten och stängningstider

Pattaya —

  Pattaya-polisen inspekterade stora, fullsatta nattlivsställen på Walking Street och Pattaya Third Road i natt, den 5 augusti, efter branden i Mountain B som dödade 14 personer och skadade dussintals.

Inspektionen ägde rum klockan 10 i går och leddes av Paradee Phuaksopha, senior permanent sekreterare i Banglamung, som marscherade nerför Walking Street och Pattaya Third Road tillsammans med en trupp poliser.

De fyra riktade pubarna igår var enligt uppgift Skyfall Agogo, 808 Pub, JP Republic på Walking Street och FIN på Third Road, eftersom dessa platser var stora och vanligtvis trånga, enligt myndigheterna.

"Vi uppmanar platsoperatörerna att prioritera säkerhetsåtgärder, särskilt i händelse av brand. Varje lokal måste ha tillräckligt med brandsläckare, brandutgångar, CCTV-kameror och upplysta skyltar som pekar mot utgången, säger Paradee, senior permanent sekreterare i Banglamung.

Enligt henne hittades en del fel som trasiga brandsläckare som operatörerna lovade att byta omedelbart. När det gäller licensen att driva en plats sa Paradee att varje plats måste ha en och att den skulle undersökas noggrant när det var dags för årlig förnyelse.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.